Om oss

Consilium rådgivning ble etablert i 2011 og ledes av Kurt Petter Lindgren. Kurt Petter Lindgren er utdannet siviløkonom (B.A. Hons.) fra Heriot Watt University i Edinburgh, i 1986, og har bred erfaring som økonomi- og finansdirektør fra privateide og børsnoterte selskaper.

Våre tjenester er i hovedsak rettet mot små og mellomstore bedrifter, samt vekstselskaper innenfor de fleste bransjer. Vår styrke er personlig kontakt direkte med vår klient. Vi skal være den beste sparringspartner og rådgiver, og vil investere egen tid for å bli kjent med de utfordringer bedriften står ovenfor.

Consilium rådgivning er uavhengig i sin rolle i forhold til rådgivingstjenester, som selskapets revisor og øvrige ledelse. Vi legger vekt på å være tilgjengelige og prioriterer å jobbe tett med vår klient. Du skal slippe tidkrevende og kostbare mellomledd.

Consilium

Consilium betyr å gi råd, være en sparringspartner. Vi ønsker å være dette for din bedrift. Ved å være en kompetent økonomi- og finanspartner skal vi utvikle et samarbeid som gjør at du kan fokusere på de oppgaver som er viktigst for deg og din bedrift.